html web templates

Testimonial van Jokasport.nl

Traject naar een nieuwe webshop

Lees hieronder hoe wij Jokasport.nl hebben ondersteund in hun verhaal naar de nieuwe webshop

In 2018 hebben wij de stap naar een nieuwe shop gezet. Onze destijds huidige shop was al 10 jaar oud en zeker aan vernieuwing toe. Zelf dachten wij eigenlijk wel dat dit redelijk makkelijk en snel zou gaan. Het bedrijf dat de eerste webshop had gemaakt zou immers de tweede webshop gaan maken.

Dus wij gingen met vol vetrouwen naar het eerste gesprek toe. Na het 'intake' gesprek merkten wij dat er toch nog steeds een hele hoop bij kwam kijken. Maar goed, het leek ons nog goed te doen.

Tot het bedrijf ons specifiekere vragen gingen stellen over functionaliteiten en (functioneel) uiterlijk. Op dit punt beseften wij eigenlijk: 'Hè, wij weten hier gewoon te weinig van af om een goed antwoord te kunnen geven'. 

Wij wilden het namelijk goed aanpakken en niet ongegronde keuzes doorvoeren. Tuurlijk, het bedrijf helpt je hier bij, maar wij hebben in de loop der jaren gemerkt dat er niet maar één goede toepassing is. Het kan op heel veel verschillende manieren. En op dat punt schakelden wij Your Coding in.

Zij hebben ons eigenlijk een beetje in het traject begeleid. Waar moeten wij op letten? Valt Your Coding iets op dat de bouwers misschien niet is opgevallen? Wat zou handig voor ons bedrijf zijn?

Allemaal vragen die ons hielpen tot het beste eindproduct te komen. En daar zijn wij heel blij mee. Ik denk ook dat het werk van de webshopbouwers hiermee is verlicht en dat zij hierdoor ook vooral efficiënter hebben kunnen werken.

Johan - Eigenaar Jokasport.nl

Adres

Waterloostraat 188 G
3062 TZ Rotterdam
Op afspraak

Contactgegevens

E-mail: info@yourcoding.nl   
Phone: +31 (0) 6 188 28 625    

Snelle links

Google Business
Goedkope website? (binnenkort)
AMP Website