how to create a web page


Google, dé manier om jouw bedrijf te vinden

Hoe sta jij op Google, heb je er eigenlijk wel eens bij stil gestaan?

Laat zien dat je een bedrijf bent
Een geverifieerd adres maakt je betrouwbaar
Laat je reviews duidelijk zien aan de webgebruiker
Een betere positie binnen Google

Google Business in jouw voordeel

Laat zien wie je bent, wat mensen over je zeggen en hoe de bezoeker jouw bedrijf kan bereiken

Met de Google Busisness functionaliteiten kunnen we jouw bedrijf professioneel en betrouwbaar neerzetten in Google. Niet onbelangrijk bij de keuze voor de bezoeker om wel of niet op jouw websitelink te klikken. Gezien je hier een functie van Google aan het benutten bent zal je beter scoren in de Google zoekresultaten.

Wat gaan we dan doen? We zorgen ervoor dat jouw adres geclaimd wordt. Hierdoor krijgen wij samen de mogelijkheid om je bedrijf op Google vorm te geven. Je hebt het wel eens gezien, als je zoekopdracht intypt in Google en je krijgt onder andere bedrijven in je resultaten. Je ziet een naam, adres, telefoonnummer en bijvoorbeeld reviews.

Vooral dat laatste is erg belangrijk. Reviews, deze moeten verzameld worden en het liefst natuurlijk de positieve. Begrijp ons niet verkeerd. Kritiek heb je ook nodig, daar kan je van groeien. Laat ook vooral zien dat je wat met het kritiek hebt gedaan door bijvoorbeeld te reageren. Reviews wegen steeds zwaarder in de keus van de bezoeker voor welk bedrijf ze kiezen.

Daarnaast kunnen je bedrijf ook visueel vorm geven. Je kan foto’s tonen wat erg betrouwbaar over kan komen. Vooral als je bijvoorbeeld een winkel of kantoor hebt. Wat mensen kunnen zien, zorgt ervoor dat ze minder in het onzekere hoeven te gissen. Ze weten wat hun te wachten staat.


Wij helpen je hier graag mee! Wij bieden dit aan als een losse dienst, het kan dus ook als je geen website nodig hebt, maar wel een betere Google representatie.

Adres

Waterloostraat 188 G
3062 TZ Rotterdam
Op afspraak

Contactgegevens

E-mail: info@yourcoding.nl   
Phone: +31 (0) 6 188 28 625    

Snelle links

Google Business
Goedkope website? (binnenkort)
AMP Website