free html5 templates


Google is de langzame websites helemaal zat

Een instant geladen website. Dat klinkt als een droom, of toch niet?

Extreem snelle website
Scoort hoog in de zoekresultaten
Doeltreffend en minimalistisch design
Je bent de (meeste) concurrentie voor

Google is de langzame websites helemaal zat

Een ultra snelle website, dat klinkt als een droom, of toch niet?

Google ziet al jaren een trend in de huidige websites. Ze worden complexer, hebben meer requests en de afbeeldingen worden bijna niet geoptimaliseerd voor web gebruik. Alleen termen waar jij je als klant misschien niet in thuis voelt. Kort gezegd: Websites worden slomer en dit is niet gebruikersvriendelijk!

Wist je dat volgens Google de gemiddelde laadtijd voor een mobiele pagina 22 seconden is? En dat betekent dat de website volledig geladen is. Soms ziet het eruit alsof de website klaar is met laden, maar vaak worden er op de achtergrond nog vele processen verwerkt voordat de website volledig functioneert.

Dat moet anders, dacht Google. Toen hebben ze van de laadtijd een ranking factor gemaakt. Dat wil zeggen dat de laadtijd van je site je positie in Google beïnvloedt. Kortom, een snellere site scoort beter in Google.

Dat is wat je wil bereiken, de toppositie in Google. AMP staat voor ‘Accelerated Mobile Pages’. Dit is een ‘light’ website die eigenlijk instant geladen kunnen worden. Dit kent wel enige beperkingen. Alle onnodige functies, zoals een mooie transitie, worden niet ondersteund. Maar wij zijn sowieso al voorstander van een minimalistisch design, omdat dat veel functioneler is. 


Wees je concurrentie voor en zorg ervoor dat je website zich onderscheidt van andere websites. 

Adres

Waterloostraat 188 G
3062 TZ Rotterdam
Op afspraak

Contactgegevens

E-mail: info@yourcoding.nl   
Phone: +31 (0) 6 188 28 625    

Snelle links

Google Business
Goedkope website? (binnenkort)
AMP Website